16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

El Club Atletisme Gandia Alpesa disputarà la fase final per la permanència en la Primera Divisió Nacional

L’equip masculí de pista del Club Atletisme Gandia Alpesa, va disputar diumenge passat al matí, en la pista de l’Estadi Vallehermoso de Madrid, la segona jornada de la Lliga Joma de Primera Divisió Nacional d’atletisme. En aquesta trobada l’equip gandià es va enfrontar al AD Marathon , al RC Cèltic de Vigo i a l’Atletisme Delsur, finalitzant en quart lloc i que ho relega a disputar la fase final per la permanència el cap de setmana del 10 i 11 de juny (seu sense designar).

Malgrat el resultat final per equips, els atletes blaus van realitzar una gran competició , gràcies a la qual es van aconseguir múltiples millors marques personals de la mà de Javi Tovar (400ml), Monim (800ml), Kike Rios (1500ml i javelina), Ruben Fernández (100ml), Tayb Loum (Pes), Jaime Peña (Disc i martell), Marc Reina (Javelina) i Pablo Reina (Salt d’alçada). També cal destacar l’actuació del gran JJMadueño (Beni) en la final extra dels 100ml on va polvoritzar el seu registre de l’hectòmetre dels últims set anys.

La “Gandineta” (com es coneix a l’equip masculí pista) es jugarà el fet de romandre en la Primera Divisió Nacional d’atletisme per segon any consecutiu enfront dels següents huit equips; Durango Tirol KaldeaAD SprintAt. Salamanca, Elx DecathlonAldahra LLEIDA, Super Amara BAT i ADMarathon.

Articles relacionats