El PP de Gandia fa costat al comerç local des de les xarxes socials amb «Per Nadal, Comerç Gandia»

• Víctor Soler: “Des de les files populars ens mobilitzem en xarxes socials i a peu de carrer per a promocionar els comerços de la ciutat. Ho fem pel convenciment de saber que a la nostra ciutat tenim el millor comerç local, els millors productes i als millors treballadors del sector serveis

El President del Partit Popular de Gandia, Víctor Soler, ha presentat la campanya nadalenca de foment del comerç local “Per Nadal, *Comerç Gandia” que han llançat des de les files populars en el dia de hui.

Per als populars gandians, la campanya que han iniciat en el dia de hui suposa el seu granet d’arena per a millorar la difícil situació que estan travessant les empreses i negocis de la ciutat.

La campanya dels populars tindrà dos eixos d’acció, el primer la promoció en les xarxes socials del Partit Popular d’un vídeo promocional animant als veïns a acudir als negocis locals per a fer les seues compres nadalenques (clic ací) i en segon lloc al llarg de la setmana es realitzarà una mobilització dels regidors, afiliats del Partit i de Noves Generacions de Gandia en els diferents barris de la ciutat per a acudir als comerços.

Segons Víctor Soler”des de les files populars ens mobilitzem en xarxes socials i a peu de carrer per a promocionar els comerços de la ciutat. Ho fem pel convenciment de saber que a la nostra ciutat tenim el millor comerç local, els millors productes i als millors treballadors del sector serveis.

El vídeo elaborat pel Partit Popular de Gandia crida als veïns de la ciutat a comprar en el comerç local per a mantindre l’ús de tots activant l’economia de Gandia.

Et Pot Interessar