18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

El PP de Gandia denuncia que són inaceptables les modificacions als pressupostos de 2021

– Hui han comparegut en roda de premsa el Portaveu Popular Víctor Soler i el regidor responsable d’economia Dani Martí, per a denunciar les modificacions del pressupost que està duent a terme el Govern de Diana Morant.

El regidor popular Dani Martí ha assenyalat que “el romanent de tresoreria ha de destinar-se al pagament del deute o ajudes per fer front a la crisi derivada de la pandèmia de la Covid, i no a cobrir capritxos i oblits del govern i del regidor de torn, per això votem en contra del pressupost i el farem també d’aquesta modificació pressupostària“.

“Estem parlant d’una modificació extrapressupostària de crèdits per 5,7 milions d’euros a càrrec de romanent de tresoreria, modificació que se’ns va presentar en l’última Comissió d’Hisenda”.

Entre les partides que es detallen el PP de Gandia no està d’acord i que són:

– 1.845.000 € per a resoldre préstec del museu faller de la federació de falles que i reverteix la concessió a l’Ajuntament.
– 150.000 € Arru Raval
– 1.000.000 € Pla viaris (extres)
– 205.000 € aportació Torre *dels Parells
– 230.000 € adequació edificis municipals
– 80.000 € ajudes inundacions de 2018
– 100.000 € pressupostos participatius
– 476.000 € per al centre esportiu del Grau, per a liquidació a l’última empresa concessionària per la inversió que van realitzar i per a contractació de personal i nova adequació de les instal·lacions llavors, per què liquiden a l’última.

Al portaveu del PP Víctor Soler, el preocupa i molt com es pagarà el deute i com es generaran ajudes per al teixit empresarial, si estem el mes d’abril i ja només ens queda 1,5 milions d’euros de romanent de tresoreria, i estant acollits a un pla d’ajust on a més, l’any pròxim vencerà la manca dels préstecs.

Com Soler ha destacat, l’alcaldessa Diana Morant, “va prometre una sèrie d’ajudes a alguns sectors, sectors als quals no s’ha dignat a atendre, un exemple d’ells és l’oci nocturn de la ciutat tan colpejat per la crisi del Covid i que encara no ha vist ni un euro d’ajudes d’aquest Ajuntament”.

Soler reitera que “Ja avisarem que eren uns pressupostos ordinaris, per a un any extraordinari, vam allargar la mà per a col·laborar i la van rebutjar, ara s’estan veient els resultats. Aquest pressupost no funciona, no és real i mes a mes pateix modificacions constants que no van destinades a les necessitats reals dels ciutadans de Gandia”.

Articles relacionats