EL PP DE GANDIA DENUNCIA QUE L’AGÈNCIA DE VIATGES D’UNA EXREGIDORA SOCIALISTA HA FACTURAT 32.500 A L’AJUNTAMENT EN MENYS DE MIG ANY

El coportaveu del PP en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Gregori, ha denunciat que el govern contracta tots els desplaçaments realitzats al darrer mig any per part de l’alcaldessa i altres regidors a una única agència de viatges propietat d’una exregidora socialista.

Segons les dades que ha aportat el propi govern a sol·licitud del PP, des del mes de setembre fins a mitjan març, l’executiu ha gastat un muntant de 32.500 euros corresponents a prop d’una vintena de factures, totes emeses per una única empresa regentada per una exregidora socialista que segons Gregori, ja es va veure beneficiada en aquest mateix sentit per l’últim govern soialista de José Manuel Orengo.

Gregori assegura que “el PSOE està retornant favors a través de la contractació de treballadors en l’ajuntament o bé mitjançant l’adjudicació de serveis a empreses amigues, amb el beneplàcit del seu soci de govern, Més Gandia”.

El govern contesta

Per la seua part, el govern municipal ha puntualitzat en primer lloc que l’anterior govern popular va deixar en una “dramàtica” situació a multitud d’agències de viatges de Gandia, la qual cosa va provocar que fins i tot s’haguera de recórrer a mercantils de fora de la ciutat establertes a Múrcia o Alacant perquè les empreses locals ja no volien contractar amb l’Ajuntament de Gandia.

D’altra banda, el govern assenyala que, amb la seua arribada, la situació de pagament de factures s’ha anat normalitzant de manera que en l’actualitat són nombroses les empreses de Gandia que participen organitzant els viatges municipals. Afigen des del departament de Turisme que sempre es contracta l’oferta que resulte més competitiva per a les arques municipals, contrastant diverses propostes.

 

Et Pot Interessar