14.7 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

EL PP DE GANDIA DEMANA EXPLICACIONS A L’ALCALDESSA SOBRE “EL CAS ROÍS DE CORELLA”

El Portaveu del Grup Municipal Popular de Gandia, Víctor Soler, ha declarat respecte a el “Cas Roís de Corella”, després de la resolució de la Fiscalia Provincial d’obrir diligències d’investigació per presumptes irregularitats en el procediment d’adjudicació, que espera encara una explicació de l’alcaldessa, la socialista Diana Morant.

 

El PP recorda que va ser el primer a denunciar la “fosca adjudicació” del Centre Esportiu Roís de Corella, que atribueix íntegrament pel Partit Socialista (Lydia Morant, edil d’Esports, i José Manuel Prieto, edil de Contractació).

Davant les notícies sobre l’obertura de diligències per part de la Fiscalia sobre el “Cas Roís de Corella”, el portaveu popular ha recordat que “vam ser el primers a denunciar que tot açò era una mangarrufa política que afectava tant a la regidor d’Esports, Lydia Morant, com al regidor de Contractació, José Manuel Prieto, i en última instància a l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, tots ells, membres del Partit Socialista”.

Els populars ha exigit que “tots ells han de donar explicacions” i sol·liciten que “el soci de govern, Més Gandia, i la vicealcaldesa, Lorena Milvaques, es manifeste i diga què li sembla el procés de contractació del centre esportiu que ha derivat en el Cas Roís de Corella, ara investigat”.

El PP afirma que “malgrat que el Govern de Gandia és coneixedor de la inhabilitació de l’empresari per a contractar amb l’administració, com es dedueix de l’Informe del Servei de Contractació i Patrimoni i de les Actes de la Junta de Govern Local, l’Executiu de Diana Morant, segueix sense adoptar mesura alguna, encara que siga de forma preventiva, com per exemple la suspensió temporal del contracte”.

Tot açò, segons el PP, podria derivar de la recerca penal oberta per la Fiscalia, que es puguen produir il·lícits penals per encobrir un possible delicte de falsedat de document públic.

Articles relacionats