9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

El PP de Gandia carrega contra el govern municipal per la gestió del pàrquing de  la República Argentina

• El Partit Popular denúncia el pagament per sentència judicial dels reequilibris econòmics del pàrquing de la República Argentina dels anys 2017 i 2018 més els interessos de demora.

• Es tracta d’una altra sentència condemnatòria, que se suma als 718.000 € del reequilibri de l’any 2016 que es va pagar amb una modificació de crèdit al maig d’aquest mateix any, per al pagament del reequilibri econòmic del Pàrquing de la República Argentina.

Des del Grup Municipal Popular han assenyalat “anem denunciant públicament el pagament de l’anomenat reequilibri econòmic anual de recaptació del Pàrquing de la República Argentina, una altra herència més del Partit Socialista, que garanteix a l’empresa concessionària uns ingressos mínims anuals i que des de l’any 2009 ve costant a tots els gandians més de 700.000 € a l’any”.

En aquest cas, el Govern de Gandia ha rebut una nova sentència judicial del Jutjat contenciós administratiu Número 6 de València condemnatòria al pagament del reequilibri econòmic del pàrquing de la República Argentina dels anys 2017 i 2018, per 764.000 € i 803.450 € respectivament, sent el cost total que pagaran els ciutadans de Gandia d’1.567.000 €.

El responsable econòmic i regidor del Partit Popular, Dani Martí ha afirmat que “La gestió socialista ens ve costant més de 700.000 € anuals del reequilibri econòmic del pàrquing de la República Argentina des de l’any 2009. Ni més ni menys que 9 milions d’euros que han pagat els *gandienses des de llavors. Ni una lliçó més del Partit Socialista sobre socialitzar les pèrdues i privatitzar els guanys”. A més, Dani Martí ha afegit que “Per molt que vulguen dissimular una nova gestió els actuals dirigents socialistes, no són més que una continuació d’aquells que van hipotecar la ciutat i que porten governant de la mateixa manera durant 36 anys

Articles relacionats