13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

El PP acusa al govern de Gandia d’ocultar el cost real del festival Cortoons

El regidor del PP de Gandia Andrés Puig (a la imatge) ha acusat al govern local d’ocultar el cost del festival de curtmetratges d’animació Cortoons, que es celebra per tercer any a Gandia. Puig assegur que “ens han ocultat factures i la despesa real és molt superior al que indiquen”.
Els populars van demanar una relació de despeses del festival i van rebre “una única factura”. La resta, segons Puig, es van ocultar. El PP ha investigat pel seu compte i ha arribat a l’obtenció de noves factures per diversos motius directament relacionats amb vídeos, cartells, promoció o difusió del festival.
Andrés Puig diu que “la xifra final de despeses que presenta l’alcaldessa Diana Morant no és la real en comparació amb la totalitat de factures oposades pels populars amb relació directa al festival, encara que Diana Morant vulga ocultar-ho públicament i a l’oposició”.
El PP diu que no s’oposa a la realització del Cortoons Festival Gandia, però sí que està en contra de “l’engany i de la falta d’informació intencionada de l’alcaldessa Diana Morant”.

Des del govern de Gandia, per contra, lamenten en un comunicat que “Andrés Puig haja tornat a comparéixer per embrutar una bona iniciativa municipal com és el Cortoons”.
“Puig ha estat regidor i sap perfectament que no sempre totes les factures d’un expedient s’incorporen amb immediatesa, ja que com en aquest cas, són diversos els proveïdors que desenvolupen el treball i diferents departaments els implicats, la qual cosa dificulta el tancament d’aquests documents”, afig la nota, en la que retrau al PP que critique el cost de Cortoons “després de generar 140 milions d’euros de deute”.
El comunicat conclou assenyalant que “si Puig ha pogut conéixer el cost de la iniciativa és perquè aquest és un govern transparent que publica totes les seues factures, cosa que en el PP mai es van plantejar fer”.

Articles relacionats