14.2 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

‘El portal de la Vall’ nova plataforma de comerç on-line de Tavernes

– El consistori i les tres associacions comercials valleres posen en marxa aquesta iniciativa per tal d’impulsar l’activitat econòmica i modernitzar el xicotet comerç valler

– L’espai web consta d’un Marketplace per a comprar per Internet, una guia comercial dels comerços i establiments del municipi i informació d’interés

– La plataforma digital gratuïta està oberta a tots els comerços i establiments de Tavernes, els quals es poden adherir des de l’enllaç següent: https://bit.ly/EmpresesElPortalDeLaVall 

Tavernes posa en marxa una plataforma de venda en línia per al comerç valler.  ‘El portal de la Vall’ és un espai web que consta d’un Marketplace per a comprar per Internet, una guia comercial dels comerços i establiments del municipi, a més d’informació d’interés on consultar les farmàcies de guàrdia, l’horari del transport públic i les notícies més rellevants de la Valldigna.

L’Ajuntament i les tres associacions comercials de Tavernes (l’Associació de Comerciants de Tavernes, el Mercat Municipal i l’Associació de Comerciants i Empresaris de la platja de Tavernes) han signat un conveni de col·laboració per a la posada en marxa d’aquesta plataforma de venda on-line amb la finalitat d’impulsar l’activitat econòmica i modernitzar el xicotet comerç valler. La plataforma digital gratuïta està oberta a tots els comerços i establiments de Tavernes.

‘El portal de la Vall’ veurà la llum públicament en les pròximes setmanes, no obstant, des de hui mateix tots els comerços i establiments que vulguen estar presents tant en l’apartat de venda en línia com en la guia comercial, poden sol·licitar l’adhesió i també demanar més informació des del següent enllaç: https://bit.ly/EmpresesElPortalDeLaVall

La iniciativa permetrà als comerços locals que s’adherisquen promocionar els seus productes per a incrementar les vendes, donar major visibilitat al negoci i fidelitzar la clientela mitjançant les compres a través d’Internet.

Tots els comerços adherits rebran formació i orientació sobre la plataforma ‘El portal de la Vall’ perquè puguen fer un ús adequat d’aquesta eina digital, arribant així a un mercat més ampli.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha ressaltat que “la creació del Marketplace dona resposta a les demandes del comerç local de Tavernes per tal de modernitzar i impulsar l’activitat econòmica del municipi. Estic segur que amb la col·laboració entre l’Ajuntament, les associacions i els comerços, ‘El portal de la Vall’ es convertirà en una eina molt potent per als nostres comerços”.

Per la seua part, la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, ha assenyalat que “continuem impulsant iniciatives per a donar visibilitat al xicotet comerç i dinamitzar el consum local. Aquesta plataforma digital és una eina per a acostar-se al consumidor i adaptar-se als temps actuals, amb un gran aparador de productes fàcil de consultar i accessible des de qualsevol lloc”.

Articles relacionats