27.7 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

El Polisònic torna de nou a omplir l’aforament

– Recta final del Polisònic, amb l’aforament complet

– Aquest divendres actuarà la cantant Carmen París

El pròxim 14 d’agost al jardí de la Casa de Cultura de Gandia, tindrà lloc el penúltim concert del festival Polisònic, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, amb l’actuació de la cantant Carmen París.

Carmen París és una artista compositora, pianista i lletrista que ha renovat la jota aragonesa. Ha revitalitzat la música tradicional ibèrica, fusionant-la amb ritmes i melodies de la Mediterrània, d’Àfrica i d’Amèrica.

Guardonada amb el Premi Nacional de les Músiques Actuals (2014), París presenta el seu espectacle titulat En síntesis. En aquest interpreta els temes més representatius de la seua llarga carrera musical.

Carmen París estarà acompanyada per dos grans músics, com són Diego Ebbeler al piano i Jorge Tejerina a la percussió. A més, la cantant ha tingut el gest de què l’actuació al Polisònic siga especial, per la qual cosa comptarà amb la col·laboració de figures de l’escena musical valenciana, el nom de les quals no ha volgut desvetlar.

L’actuació està prevista per a les 22.30 hores i des de l’organització del Polisònic s’informa que ja no queden entrades a la venda.

Articles relacionats