22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

El Polisònic Gandia tindrà lloc del 28 de juliol al 20 d’agost

 

Arriba la 34a edició del festival Polisònic Gandia, del 27 de juliol al 19 d’agost, al jardí de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós. Ho han presentat aquest matí la regidora de Cultura, Balbina Sendra, i el tècnic programador del festival, Eudald González.

Sendra ha destacat que es tracta d’un festival “consolidat i solvent que compta amb el suport de la ciutadania i dels turistes que ens visiten. En aquesta edició podrem gaudir d’una programació particular i singular on veure grups internacionals”.

Per la seua banda, González va destacar la vocació turística del festival que atrau molt de públic estranger. El tècnic del departament, ha destacat que molts d’aquests grups només es podran veure a Gandia, ja que la seua participació en el Polisònic se circumscriu a les gires europees que realitzen. També ha incidit en l’àmplia presència femenina al cartell d’un Festival que habitualment esgota les entrades.

Tots els concerts començaran a les 21:30 hores, el mateix horari que a l’edició passada. Prop de 600 persones podran gaudir de 9 actuacions de diferents estils com el Tango, el Blues, la música cubana, entre d’altres.

Les entrades es podran adquirir a partir de hui a la pàgina web d’Instanticket (https://www.instanticket.es) o a la Casa de Cultura (11 a 13.30 hores – 18 a 20.30 hores). El preu de l’entrada per concert serà de 10€ (8€ Carnet Jove i pensionista). El cost de l’abonament per 4 concerts és de 36 € (28 Carnet Jove i pensionista) i de 64 € (48 carnet jove i pensionista) l’abonament per gaudir completament del festival. Aquests només es podran comprar físicament a la Casa de Cultura.

Calendari dels concerts:

– Dijous 27 de juliol: Modern Espai Gòspel Cor
– Divendres 28 de juliol: Septeto Naborí
– Dissabte 29 de juliol: Raquel Lúa
– Divendres 4 d’agost: Amura
– Dissabte 5 d’agost: Marcela Ferrari
– Divendres 11 d’agost: Korrontzi
– Dissabte 12 d’agost: Dani Nel·lo + Organ Trio
– Divendres 18 d’agost: Pablo Martín Country Band

Articles relacionats