18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

El Polisònic finalitza aquest cap de setmana

– Finalitza el Polisònic amb les actuacions de la cantant de fado Laureana i la Jove Big Band Sedajazz 

Aquest pròxim cap de setmana, el Festival Polisònic arriba al final de la seua 33 edició, amb dos concerts on estarà present el fado portugués i el jazz.

Així, aquest divendres 19, pujarà a l’escenari del Polisònic la cantant de fado portuguesa Laureana, una cantant que es va iniciar en la música als 8 anys amb la guitarra clàssica i que, amb el temps, va començar a freqüentar les mítiques “cases de fado”, convertint-se en una consumada especialista d’aquest estil musical declarat Patrimoni de la Humanitat el 2011.

Per al dissabte dia 20, el festival finalitzarà amb l’actuació de la Jove Big Band Sedajazz, formada per 22 joves músics, dirigits per l’experimentat saxofonista Francisco Blanco Latino, els quals sorprenen i emocionen per la seua gran maduresa, habilitat, creativitat, energia i talent, a pesar de la seua joventut. L’atractiu del seu repertori és que ha sigut seleccionat pels mateixos músics, amb una combinació de estandards i d’arranjaments de grans èxits de la història del jazz: bandes sonores, funk, rock i latin jazz.

Els concerts tindran lloc a les 21.30 hores al jardí de la Casa de Cultura de Gandia i les entrades poden adquirir-se a www.instanticket.es o a la mateixa Casa de Cultura.

Articles relacionats