El poeta oliver Josep Lluís Roig presenta «La llum del curtcircuit», premi Mallorca 2017

La Biblioteca de l’Envic d’Oliva acollirà divendres 23 de març a les 20 hores la presentació del llibre de poemes La llum del curtcircuit, de Josep Lluís Roig, editat per Edicions Bromera i Premi Mallorca de Poesia 2017. El poeta oliver estarà acompanyat per l’escriptor Héctor Hugo Navarro.

Josep Lluís Roig va guanyar el passat desembre el Premi Mallorca de Creació Literària en l’apartat de poesia, un dels premis més importants de l’àmbit lingüístic en català i, en poesia, el més ben dotat, amb 15.000 euros de premi i 10.000 més per a la publicació i difusió de l’obra guanyadora.

El títol La llum del curtcircuit fa referència al món de les substàncies estupefaents, que és descrit sense moralismes però tampoc amb complaença, alhora que és utilitzat com a metàfora del món contemporani. El poemari ha estat editat per Edicions Bromera.

L’autor, Josep Lluís Roig (Oliva, 1967), ha conreat tots els gèneres literaris (teatre, novel·la…) però és en el camp de la poesia on més ha centrat la seua producció, amb onze poemaris publicats i alguns premis com el Vicent Andrés Estellés dels Premis Octubre, l’Agustí Bartra de Terrassa o l’Ibn Jafadja del Premis d’Alzira.

Els premis Mallorca de Creació Literària van ser creats l’any 2005 pel Consell de Mallorca, amb la voluntat de convertir-se en referència dins del món literari, com així va ser, tant en poesia com en narrativa.

Et Pot Interessar