15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

El pla econòmic desenvolupat per l’Ajuntament del Real de Gandia aconsegueix reduir el deute en un 92%

El juny de 2015, l’Ajuntament del Real de Gandia arrossegava un deute de 1.418.108,22 €, i al tancament de l’any 2020 el deute serà de 120.845,22 €, és a dir, s’ha realitzat una baixada de prop de 1,2 milions de euros. I tot això, continuant incrementant les partides socials, educatives i d’ocupació, així com les inversions públiques.

happyL’Ajuntament del Real de Gandia tancarà l’any 2020 amb una reducció del deute viu del 92%: quan l’equip de govern, va arribar al consistori realer el juny de 2015 el deute era d’1.418.108,22; el pròxim 31 de desembre serà de 120.845,22 €. Això suposarà, segons va explicar el primer edil Gustavo Mascarell que l’Ajuntament es situe en un índex d’endeutament del 8%.

Aquesta xifra del 8% representa el nivell de deute més baix en els últims 13 anys al Real de Gandia. La major reducció del deute s’ha produït des de 2015 fins a l’actualitat.

Mascarell va ressaltar que l’Ajuntament ha pagat més deute del previst, “gràcies als bons resultats econòmics en els pressupostos liquidats, que s’han saldat tots amb superàvit”. El primer edil va fer valdre que tots els indicadors econòmics de l’Ajuntament han millorat notablement en aquests últims anys.

En aquest sentit, va recordar que el principal problema de l’Ajuntament del Real fa anys era el deute i assegura que el resultat de la gestió de l’executiu local en aquesta àrea és inqüestionable. “Els resultats econòmics obtinguts són el millor aval a la nostra gestió”, va recalcar.

Gustavo Mascarell es mostra satisfet d’aquestes dades, “ja que a més de reduir el deute, hem incrementat les partides per a polítiques socials, educatives i d’ocupació, així com les inversions públiques, tal com es reflecteix en el dia a dia”.

Articles relacionats