17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

El Partit Popular proposa l’exempció de totes les taxes subjectes a l’activitat econòmica

• Els populars plantegen que l’Ajuntament de Gandia aprove l’exempció de la taxa de residus i la taxa de guals.

• Soler: “Emplacem a les diferents administracions a agilitar la tramitació de les ajudes, ja que qualsevol retard pot fer que els negocis hagen tancat quan es regira la convocatòria de les ajudes”

EL Partit Popular de Gandia ha proposat en el Fòrum Socioeconòmic amb els agents socials i empresarials l’exempció de totes les taxes subjectes a l’activitat econòmica de la ciutat com ara la taxa de residus o la taxa de guals.

Segons el parer dels populars, els negocis que estan tancats per ordre de l’administració o que han de reduir els seus horaris d’obertura no haurien de pagar aquestes taxes perquè no han pogut fer ús d’aquestes.

Per al portaveu popular, Víctor Soler, “a ingressos 0, impostos 0. Aquesta és la proposta que hem anunciat aquest matí en el Fòrum Socioeconòmic de Gandia No és just que les empreses i negocis de la ciutat hagen de pagar taxes per serveis dels quals no poden fer ús”.

Així mateix, els populars han reclamat a la Generalitat Valenciana i al Govern de Gandia celeritat en la concessió de les ajudes anunciades en el “Pla Resisteix” i que hui dia encara no han publicat les bases de la seua convocatòria.

El líder popular ha advertit que aquest pla es finançarà amb diners provinents d’Europa i que qualsevol retard pot ser la punta definitiva per a nombroses empreses que actualment estan resistint l’actual situació.

“L’Ajuntament de Gandia ha de començar a preparar tota la seua maquinària administrativa perquè quan s’òbriga la convocatòria d’ajudes del Pla Resisteix les sol·licituds comencen a tramitar-se des d’aquest mateix dia” afegint que “els populars emplacen a les diferents administracions a agilitar la tramitació de les ajudes, ja que qualsevol retard pot fer que els negocis hagen tancat quan es regira la convocatòria de les ajudes” ha finalitzat Soler.

Articles relacionats