11.5 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

El Partit Popular proposa la compra de mantes per a l’alumnat de Gandia

– A causa de les baixes temperatures i la necessitat de mantindre les finestres obertes durant les classes

• Els populars creuen encertades les decisions d’altres localitats de la comarca que ja han subministrat als seus alumnes mantes com Oliva o Xeraco, o municipis de la província de València com Ontinyent o Llutxent.

El Partit Popular de Gandia ha proposat en el dia de hui que l’Executiu local subministre als alumnes de les escoletes, i d’infantil i primària, mantes amb les quals poder fer front a les baixes temperatures que estem patint i que s’esperen continuen en els pròxims mesos.

Després del Nadal, la volta als col·legis està suposant grans dificultats davant la necessitat derivada de la pandèmia de romandre a les aules amb les finestres obertes i amb baixes temperatures fruit de la temporada hivernal i del temporal Filomena.

En aquest sentit els populars consideren que serien necessàries prop de 6.500 mantes per a protegir als 387 alumnes de les escoletes. 1.856 infantil, i 4.442 alumnes de primària.

“Es tracta d’una iniciativa que ja s’està duent a terme en molts municipis de la província de València amb independència del partit que governa en cada lloc”.

Articles relacionats