21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

El Partit Popular presentarà en públic al candidat a l’alcaldia de Gandia Juan Carlos Moragues 

– L’acte tindrà lloc a les 18.00 hores en la Plaça Tirant

El Partit Popular celebrarà el dissabte 19 de novembre a les 18.00 hores en la Plaça Tirant la presentació de Juan Carlos Moragues com a candidat a l’alcaldia de Gandia de cara a les pròximes eleccions municipals de maig de 2023. L’esdeveniment comptarà amb la presència de simpatitzants, militants i càrrecs del Partit Popular de la comarca, la província, així com representants populars autonòmics i nacionals.

Juan Carlos Moragues ha reconegut abans de la presentació oficial que “és un orgull per a mi optar a ser Alcalde de la meua benvolguda ciutat”, recordant que, quan va ostentar en el passat diferents càrrecs, com el de Conseller o el de Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana “la meua major satisfacció va ser contribuir a tirar avant propostes beneficioses per a Gandia”. Per això, Moragues aspira a “construir una ciutat més moderna, amb esperit reivindicatiu, que mire al futur i que lluite per les inversions que necessitem”.

Per a aconseguir aquest ambiciós projecte per a Gandia, el candidat del Partit Popular remarca que “apostaré pels sectors estratègics de la nostra ciutat gràcies a un projecte que inspire confiança i il·lusione a la ciutadania”. Un objectiu que Moragues confia a aconseguir “de la mà dels veïns, perquè entre tots construïm la Gandia que volem”.

Perquè l’anterior siga una realitat “es requereix un canvi, que Gandia siga una terra d’oportunitats, una ciutat acollidora per a viure i atractiva per a invertir”, ha indicat Moragues.

La presentació de Juan Carlos Moragues com a candidat del Partit Popular de Gandia per a aconseguir l’Alcaldia serà oberta al públic, per la qual cosa podran assistir tots els veïns que desitgen per a acompanyar al candidat i tot el seu equip en una presentació marcada “per la il·lusió que el nostre projecte siga el de tots, un projecte que permeta a Gandia recuperar de nou la seua esplendor, fent de nou que la nostra ciutat siga el referent que mai degué deixar de ser”, ha conclòs Moragues.

Articles relacionats