El Partit Popular de Gandia denuncia problemes de brutícia, olors i plagues dels contenidors de fem

• Els populars denuncien el problema de “brutícia, olors i plagues que emanen dels contenidors per una mala gestió del govern de PSOE i Compromís a Gandia»

• Soler proposa una bateria de mesures per a solucionar el problema dels contenidors a Gandia centrades en una major inspecció i control de la contracta municipal i major inversió per al manteniment, reposició i ubicació dels contenidors.

El Grup Municipal del Partit Popular a Gandia ha volgut posar en primer pla del debat públic la problemàtica existent a la ciutat respecte a la ubicació, manteniment i problemes dels contenidors de residus sòlids en el municipi.

Els populars, després de reunions amb nombrosos veïns i després de les constants visites a peu de carrer, han volgut denunciar el problema de “brutícia, olors i plagues que emanen dels contenidors per una mala gestió del govern de PSOE i Compromís a Gandia”. Segons el parer dels populars aquest és un problema que no està focalitzat en un barri concret, sinó que respon a una dinàmica general de tota la ciutat, “Gandia sencera té un problema respecte als seus contenidors” han assegurat.

El portaveu dels populars a Gandia, Víctor Soler, ha recordat que “la gestió dels contenidors està dins de la contracta municipal de recollida de residus sòlids i competeix al departament corresponent la seua avaluació, inspecció i control” al que ha afegit que “és indiscutible que el Govern de Diana Morant ha fet un desistiment de funcions evident”.

Per tot això, i davant l’evident necessitat d’aportar solucions, Soler ha proposat una bateria d’accions al Govern local consistents en:

1. Inspecció rigorosa per part de l’Ajuntament respecte de la correcta execució de la contracta municipal de recollida de residus sòlids i la deguda atenció a les necessitats dels ciutadans en aquesta matèria.

2. Exhaustiu manteniment de tots els contenidors, especialment d’aquells que necessiten reparacions puntuals.

3. Realització d’un estudi i posterior diagnòstic de la quantitat, estat i ubicació de tots els contenidors de la ciutat a fi d’elaborar un pla de renovació i actualització dels mateixos que responga al grau de qualitat i excel·lència que els ciutadans mereixen.

Per a finalitzar Soler ha apel·lat a “la responsabilitat comuna que hem de tindre tots per a contribuir a una ciutat més neta i ordenada, el primer, l’Ajuntament perquè no es pot exigir als ciutadans quan tu no estàs fent els deures com toca”.

Et Pot Interessar