19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

El Partit Popular de Gandia celebrarà  un menjar de la dona en la Plaça del Prado

– Al menjar, que comptarà amb centenars de dones gandianes, acudirà el candidat a l’alcaldia de Gandia, Juan Carlos Moragues, i el candidat a president de la Generalitat, Carlos Mazón

El Partit Popular de Gandia compartirà taula i estovalles aquest divendres 3 de març amb  dones de Gandia amb motiu del pròxim dia de la dona. L’esdeveniment tindrà lloc en la Plaça del Prado a partir de les dues de la vesprada i comptarà amb la presència de Juan Carlos Moragues, candidat a l’alcaldia de Gandia, qui estarà acompanyat pel candidat a la presidència de la Generalitat, Carlos Mazón.

Tots els comensals acudiran amb el seu entrepà per a crear un entorn familiar i es trobaran amb les begudes i l’aperitiu per cortesia del Partit Popular de Gandia.

Al costat de la bona estona que passaran, les assistents entraran en una rifa en la qual podran guanyar premis i rebran obsequis per la seua presència. Una cita única de la qual no es perdrà la perspectiva de les autèntiques protagonistes, les dones i la pròxima celebració del Dia de la dona,  l’únic objectiu serà retre homenatge a totes les dones gandianes, que dia a dia, des de sempre, són l’autèntic motor de la societat.

Articles relacionats