23.5 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

El Partit Popular aporta el seu gra de sorra al Menjador Social de Gandia

• Els populars han visitat Bunyoleres Sense Fronteres i han donat aliments per a ajudar en la seua labor diària d’alimentar a unes 200 famílies

• Soler i Gregori han agraït especialment la labor dels voluntaris que ajuden altruistament i són el motor del Menjador

El Grup Municipal del Partit Popular de Gandia ha visitat el Menjador Social de la ciutat per a preocupar-se per les seues necessitats i entregar una donació d’aliments per a ajudar en el seu dia a dia. Víctor Soler i Vicent Gregori, portaveus populars, han mostrat interés per les dificultats que viu el Menjador Social.

Els populars consideren imprescindible aquesta acció d’ajuda liderada per Bunyoleres Sense Fronteres, els qui entreguen diàriament el menjar i el sopar al voltant de 200 famílies en situació de vulnerabilitat.

Soler explica que “tenim clar que la pandèmia ha afectat greument els veïns, per la qual cosa l’ajuda del Menjador Social és, si cap, encara més necessària en aquests moments”. 

Aquest és el motiu pel qual els populars han visitat una vegada més les seues instal·lacions i s’han preocupat per totes les qüestions bàsiques.

Es tracta d’una visita social, humana i pròxima, allunyada de la voràgine política, ja que “valorem i reconeixem enormement la fonamental labor que fa el Menjador Social, tots els seus voluntaris i tots aquells veïns que s’acosten per a entregar aliments altruistament; tot això, encara que desafortunadament passe desapercebut en el dia a dia per a la societat”, conclou Soler.

Articles relacionats