18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

El Palau Ducal s’il·lumina amb el Candle Music Concert organitzat per Càritas Gandia

 

 

 

• Càritas Gandia recapta 2.600 € en el Candle Music Concert

• La recaptació es va aconseguir amb la venda de la totalitat d’entrades al concert i gràcies a la col·laboració del Quartet Chirbes, que va actuar de manera altruista.

• Van col·laborar també Empreses i Entitats amb Cor de Càritas Gandia: Palau Ducal (amb la cessió de l’espai i personal), Efecte Led i Jordá (amb la donació de veles led) i Oci Urbà (col·laboració en el muntatge).

• Càritas Gandia va rebre, d’altra banda, una important donació de veles de la Cereria Mollá i altres de la Comunitat Valenciana.

• L’esdeveniment, fotografiat pel fotògraf col·laborador de Càritas Gandia, Àlex Oltra, va comptar amb més de 4.000 ciris que van il·luminar el pati d’Armes del Palau Ducal.

• Gràcies a la recaptació, l’entitat podrà finançar part del muntant econòmic que cada mes destina a la recàrrega de les targetes d’alimentació.

Càritas Gandia ha aconseguit un nou èxit. En el concert realitzat anit, il·luminat amb més de 4.000 ciris, es van aconseguir recaptar 2.600 € amb la venda de la totalitat de les entrades.

L’esdeveniment tenia lloc al pati d’Armes del Palau Ducal de Gandia, un escenari únic per a l’actuació del Quartet Chirbes (formació de Llevant Ensemble), que va dur a terme una magnífica interpretació de música de compositors francesos Eugene Bozza, Jacques Ibert i Jean Françaix i de l’anglés Malcolm Arnord.

El programa proposat pel quartet Chirbes va presentar una diversa selecció d’obres representatives i interessants en la qual es van poder apreciar els diferents recursos i exploracions creatives d’aquests grans compositors del S. XX i gaudir de la varietat tímbrica i textures que aporta aquest tipus d’agrupació instrumental de vent fusta.

Des de Càritas Gandia es va agrair la participació del públic i la col·laboració del Quartet Chirbes i d’Empreses i Entitats amb Cor que han fet possible la realització d’aquest esdeveniment. Gràcies a la recaptació, l’entitat podrà finançar part del muntant econòmic que cada mes destina a la recàrrega de les targetes d’alimentació.

Articles relacionats