15 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

El Palau Ducal celebrarà el seu tradicional sopar de Fira i Festes

– El Palau Ducal dels Borja posa fi al seu calendari nocturn amb el sopar de Fira i Festes del 3 d’octubre

A pesar de l’anul·lació de la Fira i Festes 2020, el Palau Ducal dels Borja celebrarà el seu tradicional sopar, acomiadant el seu calendari nocturn. El sopar es celebrarà el dissabte 3 d’octubre a les 21:30 hores en el Pati d’Armes, amb totes les mesures de seguretat i higiene.

Les entrades tenen un preu de 40 € per persona i es poden adquirir a la web: www.palauducal.com; o es pot contactar al 96 287 14 65 o per correu electrònic visites@palauducal.com.

El Palau Ducal dels Borja conclou el seu calendari nocturn que va iniciar el mes de juliol i que per primera vegada s’ha perllongat durant el mes de setembre. La fita que posa fi a aquests tres mesos de programació és el Sopar de Fira i Festes del dissabte 3 d’octubre.

El 2020 està sent un any un pèl especial, i a pesar que enguany no podrem gaudir de les festes patronals de Gandia, el Palau Ducal dels Borja t’ofereix l’oportunitat de celebrar el seu ja tradicional sopar de Fira i Festes amb totes les mesures de seguretat i higiene.

El sopar tindrà lloc el 3 d’octubre a les 21:30 en l’emblemàtic Pati d’Armes del Palau Ducal, casa on nasqué el mateix patró de Gandia, Sant Francesc de Borja, el 28 d’octubre de l’any 1510. La vetlada estarà amenitzada per música àrab en directe a càrrec del grup Al Ibi. 

Articles relacionats