24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

El nou institut de Vilallonga tindrà FP d’Alimentació, Administració i Electrònica

La reforma de l’institut Vall de la Safor de Vilallonga està en marxa i ja es coneixen més detalls de com serà el nou centre. El recinte acadèmic tindrà més aules i nous espais comuns per als alumnes, a més de tallers per als cicles formatius que s’impartiran després de les obres.

L’alcalde de Vilallonga, Román Garrigós, ha assenyalat “Són estudis molt importants i que atrauran molt d’alumnat a Vilallonga”, ha precisat Garrigós, que ha indicat que aconseguir que arriben a “la població aquests tres cicles ha sigut un treball dur”. “Hem obtingut que s’impartisquen els títols de formació professional d’Indústria Alimentària, Administració i Electrònica.”, ha agregat.

Sobre els tres tipus d’estudis s’ha mostrat molt satisfet i ha explicat que venen a donar una alternativa “molt interessant” a tots els estudiants del Vall de la Safor i d’altres centres de tota la comarca. Ha destacat a la importància d’Administració i Electrònica, però sobretot ha posat de manifest l’arribada dels estudis d’Indústria Alimentària.

“No podem oblidar que a Vilallonga està la seu de Vicky Foods, una de les empreses més rellevants d’Espanya en el seu sector, per no dir la que més, i d’aquesta manera podrem formar a noves generacions en el sector de l’alimentació. D’aquesta manera la Formació Professional s’adapta al seu entorn i ofereix eixides acadèmiques, que després seran laborals, en funció de les necessitats de l’economia local i comarcal”, ha precisat.

El Vall de la Safor alberga a un gran nombre d’estudiants de moltes poblacions de l’interior de la Safor, com Ador, Palma de Gandia i Ròtova, entre altres. Ara atraurà a més estudiants davant la implantació dels tres nous títols d’FP. La inversió prevista en aquests moments és de 6,9 milions, enfront dels 3,5 milions de la “memòria perduda que va elaborar el govern de Llorca fa quatre anys”.

Articles relacionats