EL NOU DIRECTOR DEL CIG-UV ANUNCIA CONTINUÏTAT EN LA TASCA D’ARRELAMENT DE LA UNIVERSITAT A LA SAFOR

El vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, ha anunciat el nomenament d’Emili Aura, catedràtic de Prehistòria i professor titular del departament de Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga de la Facultat de Geografia i Història, com a nou director del Centre Internacional de Gandia en substitució de Josep Montesinos.

 

El vicerector ha expressat el reconeixement i agraïment “més sincer” de la Universitat de València com també de l’equip directiu a Josep Montesinos per la “tasca realitzada, el seu esforç personal i professionalitat, els bons resultats obtinguts en la seua gestió i sobre tot per la seua actitud i caràcter sempre predisposat al treball”.

Així mateix, Hermosilla ha destacat el procés d’institucionalització implantat en este període al Centre de Gandia, que a través l’acollida de professors, estudiants i professionals de la institució ha propiciat la seua obertura interna. Finalment, el vicerector ha elogiat el foment de la tasca de territorialització empresa per Montesinos, creant forts vincles i arrels amb La Safor, “especialment coïncidint amb un escenari difícil i dur, amb una important crisi econòmica que també ha afectat la Universitat”.

Després de l’anunci del seu nomenament i de les paraules d’agraïment del vicerector per l’esforç, treball i dedicació al director ixent, Aura ha afirmat que arriba amb “molta il•lusió i ganes d’afrontar este nou repte”, desitjant poder desenvolupar els projectes ja iniciats per l’equip del Centre de Gandia i, en definitiva, per “continuar amb la formació, sociabilització i la transmissió de coneixements que la societat actual es mereix i que, al cap i a la fi, ens fa humans”. El nou director del Centre de Gandia també ha volgut agrair a Josep Montesinos l’ajuda i facilitats proporciones per a endur endavant esta transició, especialment amb tota la tasca i treball d’organització de la 33 edició de la Universitat d’Estiu ja enllestit.

Per la seua banda, Montesinos ha explicat que deixa el càrrec “exclusivament per raons personals” al temps que ha manifestat que “han sigut quatre anys de treball apassionants, molt intensos i de vegades estressant que han sigut possible gràcies al treball i col•laboració de l’Ajuntament de Gandia, les institucions i el personal que forma part i treballa dia a dia al Centre”.

Montesinos ha volgut destacar la diversitat d’activitats formatives i culturals realitzades durant el seu mandat, destacant les cinc Universitats d’Estiu organitzades i Unimajors, ja què “al llarg de l’any dóna al dia a dia del centre molta vida”.

Et Pot Interessar