22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

El nou C.V. Arenas de Gandia es va presentar omplint el Grau de Gandia de voleibol

Amb motiu de la segona prova provincial aleví de la temporada, el C.V. Arenas, va omplir el pati del CEIP Joan XXIII de 16 pistes de minivoleibol, més de 50 equips alevins masculins i femenins, unes 500 persones entre jugadors, àrbitres, organitzadors i públic assistent i el més divertit, 6 hores de competició ininterrompuda on els esportistes van disputar un mínim de quatre partits contra equips vinguts de totes les parts de la província; Xàtiva, València, Picassent, Torrent, el Real de Gandia o La Canyada.

Sens dubte, una aposta forta la que ha fet aquest nou club (que naix de la unió del Joan XXIII i el Veles e Vents) per fer una labor no sols
esportiva sinó també socioeconòmica que ajude a desestabilitzar la platja de Gandia.

Des del club es vol agrair a les directives dels centres educatius (CEIP Joan XXIII i Veles e Vents), tan actuals, com a anteriors, la seua aposta des de fa 8 anys en aquest projecte esportiu i també a les empreses que ens ajuden a dur-lo a terme.

A més de l’èxit organitzatiu, també ha acompanyat l’èxit esportiu, ja que els clubs de la ciutat van mostrar un gran nivell en la jornada, copant com ja ocorreguera en la jornada 1 les posicions de cap de la classificació final.

D’aquesta manera la final femenina de la jornada la van disputar l’equip organitzador amb denominació Apartamentosyplayas contra les Escolàpies 1.

Finalment Escolàpies 1 va aconseguir la victòria final i amb ella tots dos equips, mancant confirmació, es van classificar per a la final provincial a quatre que es disputarà a la fi de mes, El Veles e Vents Apartamentosyplayas ha aconseguit quedar primer classificat.

Pel costat masculí, els xics del grau van repetir quarts de final mentre que els del CV. Gandia van aconseguir la victòria final en la jornada.

Ara el pròxim cap de setmana, els equips del CV Arenas disputaran la jornada classificatòria del campionat d’Espanya a Xest, dissabte amb dos equips benjamins masculins i diumenge amb 2 alevins masculins i 2 alevins femenins i el 28 es disputarà la final provincial de la
categoria.

Articles relacionats