18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

EL MES DE LA IGUALTAT EN L’ALQUERIA DE LA COMTESSA

 

– L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa, pel mes de la igualtat, ha organitzat 3 dies amb activitats en homenatge a la dona

El divendres 4 de març hi va haver cinefòrum amb la pel·lícula  “Una cuestión de género” al Centre Social a les 17.30 h.

Alqueria de la Comtessa mes de la igualtat
El diumenge 6 de març es va anul·lar la volta a peu que estava organitzada, a causa del mal temps que va fer. Però el municipi sí que va tindre un esmorzar popular i un taller infantil al pavelló del poliesportiu. Aquest dia també hi va haver un concert de música a càrrec de la banda de música Unió Musical S.T Cecília en homenatge a la dona a les 12.00 h a la Casa de la Cultura.

dinar alqueria

Finalment, el 8 de març, el Dia de la Dona es va organitzar un dinar per a totes les dones del poble al Centre Social, a les 13.30 h. Les interessades en assistir van pagar 2 euros en l’ajuntament, van acudir  a la cita al voltant de 80 dones.

A banda es van posar globus morats i cartells amb frases en dos dels edificis principals del municipi: l’ajuntament i la Casa de la Cultura. En el primer posava: “No és no. I si no dic que sí també és no” i “Lluitant canviem el món”. I en el segon edifici es podia llegir: “Mare, de major vull ser lliure”.

Taller infantil.“Aquests actes aconsegueixen fer homenatge a la dona, i recorden el recorregut que ens quedà per fer per tindre una igualtat real i efectiva entre dones i homes” ha dit Ana López, regidora en Igualtat.

Articles relacionats