11.4 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

El Mercat a l’aire lliure d’Oliva fa un pas més cap a la nova normalitat

– La celebració del tradicional Mercat a l’aire lliure d’Oliva fe un pas més incorporant tota classe de paradetes i amb controls estrictes per tal de complir a les normes de seguretat establides en les fases de desescalada.

– El Mercat d’Oliva entra en la nova normalitat, amb aforament controlat i mesures d’higiene

La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva ha accelerat els preparatius per a permetre la instal·lació de totes les parades, incloses aquelles de roba, calçat i diversos.

Per a nosaltres era molt important recuperar l’extensió normal del mercat, ja que hi ha moltes famílies que depenen dels ingressos que obtenen del mercat. Igualment important era garantir la seguretat, tant dels comerciants com dels clients, i amb eixes premisses hem treballat al llarg de la setmana”, ha assegurat la regidora delegada, Yolanda Balaguer.

Per a la preparació del dispositiu necessari s’ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local, la brigada d’Obres i Serveis i Protecció Civil Oliva.

“Els operaris de la brigada han posat moltíssima cura perquè el mercat torne hui a la màxima normalitat possible. Abans i després de cada mercat desinfectem a consciència tota la zona per a garantir la màxima seguretat, com ho estem fent des de l’inici del confinament”, ha destacat el regidor d’Obres i Serveis, Miguel Domenech.

El comportament cívic i exemplar de la població durant les dues setmanes anteriors de mercat, ens ha ajudat a prendre la decisió d’ampliar-lo esta setmana. El treball de la regidora de Mercats i el regidor d’Obres i Serveis, l’esforç dels comerciants, i la col·laboració dels treballadors de l’ajuntament i de Protecció Civil, ho han fet possible, els estic molt agraït”, ha declarat l’alcalde d’Oliva David González Martínez.

Articles relacionats