El Masktri obté bones marques en la Mitja Marató de València

Els atletes del CD Masktri van nfinalitzar la mitja marató de València amb excel·lents marques dissabte, quan es va disputar el mundial a la capital del Túria. 
Carlos Bonet, Toni Milchov i Nieves Mayor (a la imatge) van representar el club de Gandia en aquesta prova. El més ràpid a creuar la meta va ser Carlos Bonet, a qui li van bastar 1:27:18 per a completar el recorregut. És a dir, a un ritme de 4:09 min per km. El seu company Toni Milchov no va tardar gens a creuar la meta, i escassos segons el van separar del seu company. Va emprar 1:27:42 per a completar els 21km. Nieves Mayor segueix demostrant l’alt nivell de forma en el qual es troba. Va completar la prova en 1:43:27, a un ritme mitjà de 5:08. 
Kevin Fuster s’imposa en Tavernes
D’altra banda, l’atleta gandià Kevin Fuster va aconseguir la victòria de la categoria en la prova celebrada el dissabte a la vesprada en Tavernes. Fuster va completar el recorregut de 7km en tan sol 23:56; el que el col·locava primer de la categoria JM i cinquè de la general final. El seu company Alex Holovanenko també va aconseguir una gran marca en aquesta prova. Va superar els 7km de recorregut en tan sol 26:21, aconseguint així la 25ª posició de la General i la 11 de la categoria Sènior.

Et Pot Interessar