13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

L’EQUIP DE REM JUVENIL FEMENÍ DEL CLUB NÀUTIC GANDIA CONSOLIDA  EL SEU PRIMER LLOC EN LA LLIGA DE REM

No va ser un bon dia per als equips del Nàutic Gandia, la X regata de la lliga Suma de Rem de la Comunitat Valenciana disputada a València.

Tan sols l’equip juvenil femení van aconseguir pujar al podi en primera posició amb una clara distància enfront de les seues perseguidores, ratificant així el seu lideratge amb solvència en aquesta temporada.

L’equip cadet femení van tindre una baixa que, en suplir-la per una persona de diferent categoria, els impedia classificar i sumar punts, la qual cosa els relega a una tercera posició en la general.

D’altra banda les veteranes que també lluitaven per mantindre la seua tercera plaça en la general no van tindre una bona eixida, la qual cosa els va perjudicar en el temps total que els va portar a la sisena plaça, caient un lloc en la general. Per la seua part l’equip absolut masculí aconseguia una disputada setena plaça sumant punts que els situen cinquens en la general.

Diumenge que ve dia 1 de Maig es disputarà l’última regata de la Lliga d’aquesta temporada 2021-2022 on, excepte les juvenils, la resta d’equips es juguen en pocs punts estar entre els primers de cada categoria i poder acudir al Campionat d’Espanya amb possibilitats de bons resultats.

Articles relacionats