El jutge de l’Operació Alqueria cita com a testimonis als portaveus polítics

El titular del Jutjat d’Instrucció número 9 de València, encarregat de les investigacions relacionades amb l’anomenada ‘operació Alqueria’, ha citat a declarar divendres que ve en qualitat de testimonis els portaveus dels grups polítics de PSPV, Compromís, PP i Ciutadans en el consell d’administració de l’empresa de la Diputació de València Divalterra.

Es tracta, en concret del portaveu del PSPV, Pablo Seguí; de Maria Josep Amigó (Compromís), actual presidenta en funcions després de la renúncia del socialista Jorge Rodríguez, investigat en aquesta causa; de Rafael Soler (PP) i de Jorge Ochando, de Ciutadans. Aquest últim va presentar una denúncia davant la Fiscalia Anticorrupció de València contra el president de la corporació provincial per presumptes irregularitats en els contractes d’alta direcció, segons han detallat fonts coneixedores a Europa Press.

L’operació Alqueria, en la qual va ser detingut Jorge Rodríguez, dos assessors i tres alts càrrecs de Divalterra, investiga presumptes irregularitats en la contractació de personal d’alta direcció en Divalterra –l’antiga Imelsa– en 2015. La causa està oberta per prevaricació administrativa i malversació de cabals públics.

Et Pot Interessar