9.5 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

El I Campus Musical Vicky Foods ompli de música Benirredrà fins divendres amb un centenar d’alumnes

La plaça de l’Església de Benirredrà ha sigut el lloc per desenvolupar l’acte de presentació i de rebuda oficial dels alumnes participants en el I Campus Musical Vicky, el qual es desenvoluparà fins al pròxim divendres, 30 de juliol, a aquest municipi de la Safor. L’acte ha comptat amb la presència del gerent de la Fundació Vicky Foods, José Vicente Castell, l’alcaldessa de Benirredrà, Elena Blanco, i el director del I Campus Musical Vicky Foods, Vicent Mengual.

Cal destacar que en aquesta primera edició s’han superat totes les expectatives pel que fa al nombre de participants, amb 150 sol·licituds per a inscriure’s i cobrint tots els instruments i totes les places oferides, les quals estaven limitades a un total de cent alumnes per motius d’aforament.

José Vicente Castell ha recalcat que “per a la Fundació Vicky Foods és un plaer contribuir al naixement d’una iniciativa que dona protagonisme a grans professionals del món de la música i a un potent equip docent. A més, apostem per un projecte d’ací, que naix a la nostra comarca i on reafirmem el nostre compromís amb la cultura i la nostra terra”. Castell ha afegit que “hem decidit impulsar el I Campus Musical Vicky Foods per a potenciar valors com la cultura de l’esforç, la vida saludable, la sostenibilitat i el coneixement, un campus musical que estem convençuts que es consolidarà en el futur”.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Benirredrà ha remarcat que “és un luxe per al nostre poble albergar un campus musical d’aquestes característiques i que una fundació tan prestigiosa com Vicky Foods ens haja triat per a dur endavant aquest projecte. Benirredrà se sent orgullosa de poder acollir aquest primer Campus Musical i col·laborar amb la difusió de la música”. Elena Blanco també ha donat la benvinguda a tots els integrants d’aquest campus, afirmant que “afrontem moments de lluita i esforç per això, ara més que mai, hem de mantindre les nostres tradicions i la nostra cultura com a motiu d’esperança”.

Per últim, Vicent Mengual ha agraït a la Fundació Vicky Foods i a l’Ajuntament de Benirredrà la seua ferma aposta per aquest campus musical, destacant “l’èxit de participació que ha tingut aquesta primera convocatòria, on els resultats de tot allò que hagen aprés es podran veure en el concert previst per al pròxim divendres, a les 20.30 hores, en el passeig de les Palmeres. Així, en aquest campus es podrà conformar una orquestra en aquest campus musical formada per 80 instruments de vent i percussió i vint de corda”.

D’altra banda, el I Campus Musical Vicky Foods té un important vessant solidària, destinant íntegrament les quotes d’inscripció, és a dir, 4.000 euros, a l’ONG Acción por la Música, una entitat que forma part d’un moviment mundial d’acció social a través de la música, iniciat pel mestre José Antonio Abreu, fundador del Sistema Nacional d’Orquestres i Cors Juvenils i Infantils de Veneçuela.

Articles relacionats