15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

El grup «Sis veus» ompli de música l’Almàssera del Monestir de la Valldigna

– El grup «Sis veus» va portar la música a les jornades sobre l’Estatut d’Autonomia a Simat de la Valldigna

El passat dissabte 19 de setembre, en l’Almàssera del Monestir de la Valldigna va haver una vetlada musical a càrrec de grup Sis Veus, el qual va interpretar el seu segon projecte “Els dies i les dones”, dins de les jornades sobre la difusió de l’Estatut d’Autonomia.

Aquest espectacle musical arreplega cançons populars i de música tradicional valencianes de diversos autors, com ara Vicent Torrent, Vicent Andrés Estellés, Eva Dénia i Maribel Crespo, entre d’altres.

Les músiques van abastar un ventall d’especialitats de la música tradicional, entre les quals hi havia jotes, seguidilles, boleros, havaneres, malaguenyes, cant de batre, etc. “Tota una aposta musicovocal a favor de la tradició popular valenciana, que va encisar un públic totalment lliurat a les artistes”, segons declara l’alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet.

El grup està format per Maribel Crespo, Eva Dénia, Patxi Ferrer, Lola LedesmaAmparo Hurtado i Merxe Martínez, totes les quals van explicar de viva veu, entre cançó i cançó, l’evolució de la vida de les dones a través de la música popular.

A més, durant el cap de setmana es van realitzar dos visites interpretades en llengua de signes pel Monestir de la Valldigna.

Articles relacionats