20.7 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

El grup Popular a Tavernes demana aclarir si es celebraran les Festes Majors

– El Grup Popular a Tavernes de la Valldigna reclama un protocol perquè l’Ajuntament decidisca si celebrar o no les festes patronals

• La portaveu popular ha obert el debat sobre la conveniència d’emprar els diners previstos per a les festes a ajudar als afectats pel COVID-19

La portaveu del Grup Popular a l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Eva Palomares, va reclamar durant el ple municipal que la Generalitat envie un protocol de seguretat perquè es puga decidir sobre la celebració o no de les festes patronals que se celebren el mes de setembre en la localitat.

L’objectiu era obrir el debat sobre la conveniència de destinar els diners previstos per a la celebració de les festes a ajudar a aquelles persones i col·lectius més afectats pel COVID-19. “No té sentit el vot en contra de la nostra proposta dels dos grups del Govern, Compromís i PSOE de Tavernes. De nou, apreciem una actitud submisa i de poca exigència al Govern del Botànic enfront dels interessos de Tavernes”.

“En cas que es determinara que la celebració de les festes no és aconsellable es podria abordar una modificació pressupostària. Aquesta seria per a ajudar als autònoms i als comerços de la localitat que més s’han vist afectats per la crisi sanitària. Així com a diferents actuacions de formació”. “De nou actuarem tard i malament i això ens preocupa molt perquè està en joc la salut dels nostres veïns”, valora la portaveu Popular.

Aquest estiu no és com tots els altres anys, és molt diferent perquè estem patint una pandèmia. Aquest estiu han començat ja els rebrots”, ha afirmat la portaveu popular, “però des del Govern sembla que no s’aprecie aquesta circumstància. Volem evitar els rebrots que estem veient en municipis veïns. I a més destinar aquests recursos al que ara realment es necessita”.

Palomares considera que “ara és el moment d’actuar amb previsió. Per garantir, en primer lloc, la seguretat dels veïns i, en segon terme, per a afavorir la reactivació econòmica i contribuir a pal·liar l’emergència social”.

El final de l’estat d’alarma no ha suposat una volta a la normalitat, com hem vist. Per aquest motiu, els populars en Tavernes demanen a la Conselleria els detalls de les mesures que s’adoptaran en relació a actes multitudinaris i la celebració condicionada d’aquests.

Articles relacionats