12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

El Grup Municipal Popular de Gandia demana alternatives al tancament de les piscines de Beniopa

– El Partit Popular demana solucions pels gandians afectats pels tancaments de les piscines municipals perquè disposen d’una alternativa.

– La piscina de Beniopa ha estat tot el cap de setmana i el dilluns tancada per incompliment de les normes

– El Govern local no ofereix una alternativa gratuïta als veïns que ja han pagat el seu abonament i es queden sense entrar a la piscina

El Grup Municipal del Partit Popular de Gandia demana al Govern local que oferisca una alternativa gratuïta a tots els gandians que ja han pagat el seu abonament per a accedir a la piscina municipal de Beniopa i porten diversos dies sense poder entrar pel tancament d’aquesta a causa de l’incompliment de les normes bàsiques.

El passat cap de setmana, hui dilluns i sense data de reobertura prevista, la piscina municipal de Beniopa roman tancada per l’incompliment de les normes i l’obligació de tancament per a garantir les condicions de l’aigua.

Víctor Soler, portaveu dels populars gandians, considera que “és una deixadesa que el Govern local no oferisca l’entrada gratuïta a altres piscines municipals als veïns que no poden accedir a un servei que ja han pagat, el de la piscina de Beniopa, i es veuen obligats a tornar a pagar per a entrar a una altra”.

Articles relacionats