23.9 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

El Grau de Gandia preparat per a celebrar la festivitat de Sant Antoni

 

 

• El dissabte se celebrarà la cercavila i la cremà de la foguera, mentre que la missa en honor a Sant Antoni i la Benedicció d’animals es realitzaran el diumenge

• “La situació de la pandèmia ens ha obligat a suspendre el tradicional porrat d’Associacions. Més que una cancel·lació jo diria que és un ajornament perquè aspirem a poder realitzar-lo el pròxim mes de juny”, ha declarat Miguel Ángel Picornell, president de la Junta de Districte del Grau.

Aquest cap de setmana se celebrarà la Festa de Sant Antoni al Grau de Gandia amb diverses activitats programades per a dissabte 22 i diumenge 23. “La situació de la pandèmia ens ha obligat a suspendre el tradicional porrat d’Associacions. Més que una cancel·lació jo diria que és un ajornament perquè aspirem a poder realitzar-lo el pròxim mes de juny”, ha declarat Miguel Ángel Picornell, president de la Junta de Districte del Grau.

Gandia Grau de Gandia Sant Antoni 1

La programació del dissabte 22 de gener començarà a les 19:30 h amb la cercavila a càrrec de l’Associació de Dolçainers i Tabaleters del Grau. A continuació, a les 20:00 h, tindrà lloc la cremà de la foguera a la plaça Garbí. Per altra banda, el diumenge es realitzarà la missa en honor a Sant Antoni a l’església de Sant Nicolau. La festivitat finalitzarà amb l’entrada dels carreters i la Benedicció d’animals a la plaça Garbí.

Tots els esdeveniments compliran la normativa vigent amb l’ús de la mascareta obligatòria i el manteniment de la distància de seguretat. “Convidem a grauers i forasters a acudir als actes. Aprofite l’ocasió per a agrair públicament la col·laboració de la Falla Mosquit en l’organització d’aquestes activitats”, ha conclòs Picornell.

Articles relacionats