EL GOVERN DE GANDIA MANTÉ QUE L’ADJUDICACIÓ DEL CENTRE ESPORTIU ROÍS DE CORELLA HA ESTAT “IMPECABLE”

“El procés contractual d’adjudicació del Centre Esportiu Roís de Corella ha estat impecable”. Així ho ha conclòs novament l’executiu local de Gandia després de la Junta de Govern Local que amb caràcter extraordinari s’ha reunit aquest dimarts per atendre els informes dels tècnics municipals.
Així, després de les consultes realitzades al Ministeri d’Hisenda i a la Conselleria d’Hisenda Generalitat Valenciana les dues administracions han certificat per escrit que ni l’empresa adjudicatària de la gestió del Centres Esportiu Roís de Corella, ni el seu administrador es troben, a hores d’ara, inhabilitats per a presentar-se al concurs.

 

El Secretari mateix de l’Ajuntament va tornar a comprovar divendres passat que no hi havia cap inscripció als registres “Oficial de Licitadores y Empresas Clasificadas del Sector Público”, del Ministeri d’Hisenda i al “Registre de Contractistes i Empreses Classificades de la Comunitat Valenciana” i ha elaborat una diligència donant-ne fe.
D’igual manera, els informes dels serveis de contractació i jurídics han certificat que el procés es va realitzar de forma legal .
Cal recordar que el concurs i el plec de condicions per a la gestió del Centre Esportiu Roís de Corella es van iniciar durant la passada legislatura, quedant desert per dues vegades. Aquesta situació va conduir a l’actual executiu a posar en marxa un nou procés d’adjudicació on van participar set empreses, per tal d’evitar que la instal•lació esportiva estiga tancada durant aquest estiu. Finalment, són els informes dels tècnics els que acaben seleccionant a la mercantil adjudicatària del concurs, seguint el protocol habitual per a aquest tipus de concurs i realitzant les consultes habituals per tal de certificar que les empreses es troben al dia de les seues obligacions.

Et Pot Interessar