22.9 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

El Govern de Gandia demana llealtat al front comú en la defensa del Tren de la Costa

– El govern local de Gandia demana front comú i respecte a les institucions en la defensa del Tren de la Costa

– Alandete i Prieto lamenten que el PP sembre el dubte sobre un assumpte vital per a la ciutat i la vertebració del territori. I asseguren que Gandia viatjarà a Madrid, juntament la Generalitat i els municipis afectats, per tal de defensar un traçat més rendible socialment, que mantinga l’estació al centre de la ciutat, amb parades a l’hospital i a Bellreguard.

– Estan convençuts que el Ministeri serà sensible als interessos de la ciutadania de la Safor i la Marina Alta, per tal de vertebrar les comarques, i apostarà per la mobilitat sostenible en temps d’emergència climàtica.

Els coportaveus del Govern local, el vicealcalde, Josep Alandete, i el Tinent d’Alcaldessa, José Manuel Prieto, han lamentat que el principal partit de l’oposició trenque el consens i el front comú acordat al moment de presentar les al·legacions al projecte del Tren de la Costa i sembre el dubte sobre una infraestructura vital per a Gandia, la Safor i la Marina.

En aquest sentit, han assegurat que el govern local treballa amb la voluntat decidida d’aconseguir el tren i viatjarà a Madrid, en companyia del Conseller i els municipis afectats per tal de fer valdre un traçat més rendible socialment per a les nostres comarques, per a la vertebració del nostre territori. “I això vincula mantindre l’estació al centre de Gandia, amb parades a l’hospital, Bellreguard… I que faça de cordó umbilical amb la Marina, respectant el traçat actual de via. Per tant, necessitem front comú, respectar el treball de les institucions i no donar lliçons sobre una infraestructura que ni el PP va voler, ni va saber fer-la”, ha indicat Prieto.

Per la seua banda, Alandete s’ha mostrat confiat en la sensibilitat del govern central, “perquè la solució no pot ser d’una altra manera a la qual plantegem. No pot anar en contra dels interessos de la ciutadania de les dues comarques, d’una mobilitat sostenible en temps d’emergència climàtica”.

Articles relacionats