El govern de Gandia carrega en bloc contra el PP per les crítiques sobre la prevenció d’incendis

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, s’ha mostrat contundent davant les crítiques del PP per l’incendi forestal,  i ha dit que «el govern de Gandia lamenta que davant la pitjor catàstrofe que està vivint la ciutat, tinguem al grup majoritari de les forces polítiques de l’Ajuntament de Gandia fent política de la mala i partidista. És lamentable l’afirmació que el govern està de vacances. El govern és ací, tot l’equip de govern. Igual els que estan de vacances són ells i per això no ens han vist».

«Mentre tots estàvem treballant, Guillermo Barber (regidor del PP) acompanyava Pablo Casado al PMA, on no hi havia ningú, per fer-se la foto. No han vingut ni a una reunió del Centre de Comandament. No volem medalles, crec que hem estat a l’altura del drama a què ens hem hagut d’enfrontar, cobrint les necessitats dels afectats i gràcies a això, hui no hem de lamentar la pèrdua de vides humanes. Lamente que no estiguen a l’altura d’una ciutat i d’uns afectats que exigeixen solucions» finalitza l’alcaldessa.

Per la seua banda, la vicealcaldessa, Lorena Milvaques, ha explicat que «els regidors i regidores d’aquest govern i tots aquells que estem treballant des de fa ja gairebé cinc dies, ho fem de manera voluntària, dedicant moltes hores i cap de nosaltres vol medalles. Tots els que es vulguen sumar seran benvinguts. La gestió l’ha fet aquest govern però també hem repartit aliments, netejat, repartit roba o acompanyat els veïns a les seues cases. Tots hi caben, fins i tot els 12 regidors del PP que no s’han dignat a acostar-se en tots aquests dies. És lamentable dir que aquest govern està de vacances quan estem treballant per les persones. És injust«.

Et Pot Interessar