17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

El govern de Gandia aprova la plantilla de personal de l’Ajuntament per al 2024

 

– L’acord permet que l’estructura s’adapte a la nova organització del consistori i consolida perfils fonamentals

Adrià Vila, regidor delegat de Govern Interior i Recursos Humans ha informat aquest matí que, tal com és preceptiu, el pròxim plenari del mes de febrer aprovarà la plantilla de personal de l’Ajuntament de Gandia.

En primer lloc, Vila ha destacat que l’acord ha comptat amb el suport d’una àmplia majoria de les forces sindicals a la Taula de Negociació General i ha volgut agrair “la generositat i la implicació de totes les parts”.

D’aquesta manera, la proposta presentada pel govern municipal no suposa l’ampliació del nombre de treballadors, però sí que implica una consolidació de pilars professionals fonamentals per a l’organització del consistori actual.

Els departaments de serveis bàsics i urbanisme consoliden les places d’un enginyer tècnic industrial, un topògraf, tres enginyers tècnics d’obra pública, dos TAEM de ciències ambientals i un inspector d’urbanisme.

D’altra banda, el departament d’activitats festives i culturals es reafirma amb les tres places de tècnic que permetran continuar consolidant les polítiques culturals i festives de la ciutat.

Altres places aprovades són la d’un TAE Esportiu i un TAEM coordinador d’esports, un tècnic d’innovació, un encarregat de comerç, un tècnic auxiliar de programació web i un TAEM de conservació i restauració.

Finalment, també s’incideix en el dia a dia de la ciutat amb la transformació de quatre places d’operari de manteniment a les quals se sumen un oficial més, un electricista i un lampista.

“Amb aquest acord aconseguim que la plantilla s’adapte a la realitat i als reptes que hem d’afrontar com a ciutat. Aquesta estructura ens permetrà incrementar l’eficàcia i l’eficiència alhora que consolidem estructures que permetran que Gandia seguisca sent una ciutat referent a l’hora d’atraure inversions i generar oportunitats” va acabar el regidor.

Articles relacionats