EL GERENT D’UNA CADENA DE TANATORIS DE LA SAFOR MOR EN UN ACCIDENT EN ULTRALLEUGER

Juan Ramos Moragues, el gerent de la cadena saforenca de tanatori Guixa, es un dels dos homes que han mort aquest diumenge en el terme municipal de Mutxameldesprés que l’ultralleuger en el qual viatjaven s’haja estavellat, segons ha informat el Centre de Coordinació d’Emergències (CCE) en el seu compte de Twitter. L’altra víctima mortal és l’instructor, atés que Juan Ramos estava tractant obtenir la llicència de pilot, la seua passió, segons han confirmat des del seu cercle d’amistats.

 

El sinistre s’ha produït poc abans del migdia d’aquest diumenge en el terme de Mutxamel. Les víctimes es dirigien a la Base Aèria de la localitat des d’Alcosser de Planes (Alacant), han apuntat des del CCE, i sembla que l’aparell ha ensopegat amb un cables elèctrics.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat un helicòpter del Consorci Bombers Alacant i una ambulància del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU), els efectius sanitaris no han pogut fer res per salvar la vida de les víctimes.

Juan Ramos se n’havia fet càrrec en 1985 de Pompes Fúnebres Guixa SL, una empresa familiar fundada l’any 1980 a La Font d’en Carròs que de la mà de Ramos va créixer per a oferir els seus serveis en tota la comarca de la Safor i en altres punts de la Comunitat Valenciana. L’any 1992 obri una oficina a Gandia, al gener de 1998 inaugura un a Bellreguard, i a l’abril de 2005 el tanatori Ciutat de Gandia, situat en el Polígon Benieto de Gandia.

Et Pot Interessar