20.5 C
Gandia
Diumenge, 26 maig, 2024

“EL GEPERUT DE NOTRE DAME”, TEATRE MUSICAL A LA CASA DE LA CULTURA DE TAVERNES

Esta és una de les obres més destacades de l’il·lustre escriptor francés Víctor Hugo. Es tracta d’una novel·la romàntica poblada de personatges commovedors, agitats per un torrent de sentiments que els impulsen a viure apassionadament. Tots els personatges centrals d’esta història universal afronten la fatalitat del destí amb una vitalitat i una determinació tan grans que desperten en nosaltres una empatia molt particular. Una proposta teatral perquè el públic més jove tinga l’oportunitat d’introduir-se dins este univers.
Bambalina sempre ha destacat per la vocació interdisciplinar dels seus espectacles i per utilitzar un llenguatge teatral en sintonia amb les dramatúrgies contemporànies. Al llarg de tota la seua trajectòria, la companyia ha posat en escena alguns títols emblemàtics del repertori literari i musical universal com Pinotxo i El Quixot.
A partir del dilluns 28 de novembre es podran comprar les entrades en horari de matí en la Casa de la Cultura. El preu serà 7,50 en taquilla i de 6 euros l’anticipada.

Articles relacionats