10.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

El Gandia Hockey Club rep la Medalla i el Diploma de Mèrit de la Real Federació Espanyola de Patinatge

Divendres passat dia dos de febrer, membres de la directiva del Gandia Hockey Club es desplaçava fins a Madrid, a la Seu del Comité Olímpic Espanyol per a assistir a la IX Gala del Patinatge de la Real Federació Espanyola de Patinatge.

El club gandià ha sigut reconegut, pels seus mèrits, en organització de competicions nacionals de patinatge i hoquei. Un xicotet club que destaca entre els grans, impulsant estos dos esports tan minoritaris a la nostra ciutat i a la província de València a més de posicionar a Gandia com a seu de grans esdeveniments.

David Villarmín, president honorífic de l’entitat va ser l’encarregat de recollir de mans del president de la RFEPCarmelo Paniagua, la medalla i el diploma que l’acredita.

Després d’este reconeixement es confirma que Gandia serà de nou seu per al Campionat Nacional d’hoquei patines en categoria júnior i també de dos campionats nacionals de només dansa que abastarà totes les categories.

El Gandia Hockeyi Club va assenyalar que “agraïm a l’Ajuntament de Gandia, a la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana i a la Real Federació Espanyola de Patinatge el suport incondicional perquè siga possible este tipus d’esdeveniments”.

Articles relacionats