13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

El Gandia Billar-Xef Amadeo consolida el seu lideratge

– Ausiàs Fuster i Francisco Estruch van protagonitzar una excel·lent jornada.

El passat cap de setmana es va disputar la 7a jornada de la Lliga Nacional Primera Divisió, en la qual està enrolat el Xef Amadeo concretament en el Grup B, i el feia a casa, enfront de l’equip càntabre C.N. Regates de Santander.

Partit molt disputat, però que van guanyar els gandians per 6-2, victòries per a Raül Cuenca, Ausiàs Fuster i Francisco EstruchJose Luis Pascual no va poder obtindre la victòria, per tant: 3 punts de match, 6 punts parcials i una excel·lent mitjana d’equip de l’1,139.

Ausiàs Fuster i Francisco Estruch van brillar en la jornada. Sense cap dubte van destacar Ausiàs Fuster amb una tacada màxima d’11 caramboles i una mitjana de l’1,333, mentre que Francisco Estruch va signar una mitjana de l’1,250, els dos 2 van quallar una actuació excel·lent.

Esta jornada marcava la fi de la primera volta i, amb la victòria de l’equip gandià, es consolida el lideratge del grup B de la Lliga Nacional 1a divisió, amb l’objectiu d’aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor Nacional.

Gandia Billar Club Xef Amadeo 1

Així es pot veure: a 5 punts del segon classificat i 9 del tercer, amb una mitjana general del 0,949 la més alta del grup.

Cal indicar que promocionen les dues primeres places del grup.

En el campionat autonòmic, el Xef Amadeo Gandia, lidera la divisió d’honor autonòmica, la màxima divisió, a 2 punts del segon.

També en Primera Divisió autonòmica, els gandians, són segons a 2 punts del líder. Indicar que l’equip gandià també disputa la 2a divisió autonòmica, amb la finalitat de que la pedrera de l’equip comence a formar-se en la competició.

Articles relacionats