16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

El Gandia Hockey Club acull el Campionat d’Espanya d’Hoquei Patins

Els pròxims dies 19, 20 i 21 se celebrarà a la nostra ciutat el Campionat d’Espanya d’Hoquei Patins en la categoria Juvenil, organitzat per la Real Federació de Patinatge i amb la col·laboració de Gandia Hockey Club, i tindrà lloc en el Pavelló de Raval.

És la primera vegada, en 32 anys d’història, que el club acull un campionat nacional d’hoquei, encara que té experiència d’aquesta mena d’esdeveniments, però en la modalitat de patinatge artístic.

Amb aquest esdeveniment el club de la Safor té l’objectiu del fet que es conega millor l’Hoquei Patins que és considerat minoritari a la vegada fascinant en la nostra comunitat, i especialment a Gandia.

En aquest esdeveniment participaran huit clubs que han aconseguit la seua plaça després de quedar campions i subcampions dels diferents sectors en els quals han participat.

FB IMG 1684213892367

Pel sector sud, en els quals també van participar els clubs de la comunitat HC Cocentaina i PAS Alcoi, els classificats van ser CP Rivas Las Lagunas i CP Alcobendas; del sector nord, Compañia de Maria i CAA Dominicos; del sector nord B, UDC Rochapea i CD Mundaiz; i del campionat de Catalunya han sigut Girona CH i Barça.

La competició es divideix en dos grups de quatre equips cadascun. Els dos millors de cada grup passen a semifinals. Els vencedors a la final i els altres jugaran per a tercer i quarta plaça. D’altra banda, els equips no classificats per a semifinals es disputaran la resta de places.

L’entrada serà gratuïta perquè tots els aficionats i els que no coneguen l’hoquei patines tindran l’oportunitat de veure, vagen al pavelló del Raval, i gaudir d’aquest gran esport.

Articles relacionats