21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

El gandià, Ausias Martín Melo, es proclama campió de tenis de la Comunitat Valenciana en categoria cadet

El gandià Ausias Martín Melo, tenista de l’Acadèmia València Tenis Center, s’ha proclamat campió de la Comunitat Valenciana.

El passat cap de setmana va finalitzar el Campionat Regional de la Comunitat Valenciana Cadet que es va disputar en l’Acadèmia Tenis Ferrer a la Nucia.

El tenista gandià després de véncer en el semifinal al número 1 va aconseguir passar a la final. Després d’un dur i lluitat partit de semifinal, Ausias va disputar el dissabte la final contra Mauro Espinosa.

El tenista de Gandia va entrar en pista amb moltes ganes de lluitar i aconseguir el títol i així va ser, al guantar per 6-0/6-4, i es va proclamar Campió de la Comunitat Valenciana de caegoria cadet.

Ausias, després d’aquest títol està classificat per a jugar el Nacional a la fi del mes de juny a la ciutat de Girona.

Ausias relitza un pla d’entrenament de 6 dies a la setmana durant 5 h i compagina el tenis amb els estudis en el col·legi Abecé de Gandia. Amb 16 anys és un apassionat del difícil món del tenis que apunta maneres amb la seua gran dreta. Ausias s’ha proposat continuar millorant i això no seria possible sense el gran suport que té de l’Acadèmia on entrena i sobretot gràcies al seu entrenador José Ezequiel Lido, el seu gran pilar, el que està dia a dia lluitant perquè millore en tots els aspectes, tant dins com fora de la pista.

Articles relacionats