18.3 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

EL FUTUR DE LES COMUNICACIONS MÒBILS, CONFERÈNCIA A GNADIA DEL PROFESSOR JOSE F. MONSERRAT

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València ha organitzat la conferència ‘El futur de les comunicacions mòbils. Les xarxes 5G’, a càrrec de José Francisco Monserrat, que tindrà lloc divendres 18 de novembre a les 19:30 h. a la Casa de Cultura de Gandia.
El 5G, que utilitzarem en la pròxima dècada de forma quotidiana, és una tecnologia que multiplicarà la velocitat de les comunicacions, abaratirà el seu consum energètic i permetrà que milions de persones i objectes que encara no estan connectats per xarxa ho estiguen.

Cada persona estarà permanentment connectada als seus amics, companys de feina, metges, serveis de seguretat, i a més a més al seu cotxe, electrodomèstics, al supermercat, etc.
Per entendre com hem arribat fins ací i què ens depara el futur, el professor i investigador José F. Monserrat ho conta en aquesta conferència a la Casa de Cultura de Gandia.
José F. Monserrat ha sigut distingit recentment amb una medalla a Investigadors Joves 2016, que atorga anualment la Real Academia de Ingeniería, i escoltar-lo en persona a Gandia és una oportunitat única.
Aquesta conferència forma part del V Cicle de Conferències de Ciència i Tecnologia a la Safor del Ceic Alfons El Vell i de la XII Setmana de la Ciència del Campus de Gandia, i està subvencionada per la convocatòria de Propostes d’Accions Culturals PAC 2016 UPV.

Articles relacionats