Mimmo Epifani & the Barbers tanquen dimarts el cicle Sete Sóis Sete Luas a Tavernes

Mimmo Epifani & the Barbers (a a imatge) tanquen este dimarts 14 d’agost el XXVI Festival Sete Sóis Sete Luas a les 22:30h amb el seu extraordinari repertori original lligat als instruments de corda com la mandolina, mandola, mandoloncello i els instruments ètnics musicals utilitzats en les barberies de la població de Salent, situada al sud d’Itàlia.

Per a dilluns 13, el festival ens apropa una proposta exòtica de la mà del multiinstrumentalista capverdià Miroca Paris, juntament amb Cesária Évora com a percussionista i bateria. El seu so barreja els estils típics de la tradició musical del Cap Verd com ara morna, coladeira i funana amb una enèrgica expressivitat llatina.

El cicle Sete Sóis Ste Luas ha oferit este dissabte 11 d’agost a la platja de Tavernes un concert Les Voix des 7lunes, que va apropar diferents cultures i instruments musicals de la mà de cinc prestigiosos músics provinents de diferents religions i cultures del Mare Nostrum com són el violinista nord-africà El Wafir, la cantant israelina Éden Holan, Kafmaron de l’Illa de la Reunión, la italiana Valentina Ferraiuolo i la cantant portuguesa Sofia Neide.

També des de Portugal va actuar diumenge al festival la gran intèrpret de la música tradicional portuguesa, Cuca Roseta, amb el seu gran repertori de fados. 

 

Et Pot Interessar