15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

El Festival Polisònic presenta blues elèctric de les mans d’Iván Singh 

– Blues elèctric al Polisònic, a càrrec de la banda del guitarrista argentí Iván Singh

– Demà 7 d’agost, al jardí de la Casa de Cultura de Gandia, tindrà lloc una nova actuació del festival Polisònic, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia.

En aquesta ocasió, visita l’escenari del Polisònic la banda liderada pel jove guitarrista argentí Iván Singh, un dels nous valors del blues internacional. Amb només 26 anys, Iván Singh és considerat per la crítica musical com un dels intèrprets més renovadors del blues elèctric.

Actuarà acompanyat de la seua peculiar guitarra, el seu talent li ha permés realitzar gires per tot el món. On ha compartit escenari amb alguns dels millors bluesmen nordamericans, com ara Tony Coleman i Jimmy Burns, així com amb els argentins Charly Garcia o Dan Vilanova. Ha actuat en llocs tan emblemàtics com la House of Blues, el Chicago Blues Festival o el Buddy Guy’s Legends. Obtenint la consideració de millor guitarrista revelació en el Mississipi Delta Blues Fest de 2016.

L’actuació està prevista per a les 22.30 hores i les entrades es poden adquirir a la Casa de Cultura, al preu de 10 euros, amb reducció per a les persones amb Carnet Jove o de Pensionista.

Articles relacionats