19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

El Festival Polisònic Gandia porta la felicitat a milers de persones

  • Més de 4.000 persones assisteixen al festival Polisònic Gandia d’enguany
  • Amb el concert de la Jove Big Band Sedajazz, el passat dissabte va finalitzar la 33 edició, que va tindre lloc al jardí de la Casa de la Marquesa. 

  • L’equip organitzador valora molt positivament els resultats, sobretot perquè la qualitat dels grups ha complit amb les expectatives i perquè, després de dos anys, s’ha pogut realitzar una edició en condicions òptimes, amb una massiva assistència de públic.

  • Nahuel González, regidor de Cultura: “El Polisònic és un festival autosuficient econòmicament, recaptant-se més de 26.000 euros per la venda d’entrades, als quals hi ha que afegir les ajudes aportades per la Diputació de València i l’Institut Valencià de Cultura”

Amb el concert de la Jove Big Band Sedajazz, el passat dissabte va finalitzar la 33 edició del Festival Polisònic, que va tindre lloc al jardí de la Casa de la Marquesa.

Segons fonts de l’organització, unes 4.200 persones han assistit a les 9 actuacions programades, amb grups de diversos llocs del món i d’estils tan diferents com la música cubana, el fado o el blues, entre altres.

Festival Polisonic Gandia
Festival Polisònic, Gandia, fotografia Francés

Nahuel González, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, ha manifestat la seua satisfacció perquè “el Polisònic és un festival autosuficient econòmicament, recaptant-se més de 26.000 euros per la venda d’entrades, als quals hi ha que afegir les ajudes aportades per la Diputació de València i l’Institut Valencià de Cultura”. Així mateix, ha destacat que “la presència femenina ha estat ben present en el Polisònic, amb 4 dels 9 concerts protagonitzats per dones”.

L’equip organitzador valora molt positivament els resultats de l’edició d’enguany, sobretot perquè la qualitat dels grups ha complit amb les expectatives previstes i perquè, després de dos anys, s’ha pogut realitzar una edició en condicions òptimes, amb una massiva assistència de públic, tant en els concerts de pagament com en el concert gratuït inaugural, on se li va dedicar un homenatge al guitarrista Graham Foster.

Articles relacionats