El Festival Panxa Verda porta a Gandia cinc concerts de guitarra i el concurs de joves intèrprets

El regidor delegat de Cultura de Gandia, Joan Muñoz Crespo, ha presentat amb David López, director del Festival de Guitarra del Mestre Salvador García «Panxa Verda», l’onzena edició d’este certamen, que es celebra del 30 de juny al 7 de juliol.

Muñoz ha destacat que es tracta d’un Festival «pel qual apostem i creiem. Ja són 11 els anys de la iniciativa musical, el que demostra que està s que consolidada i té un públic fidel. Podrem gaudir de tot un seguit d’activitats del 30 de juny al 7 de juliol«.

López ha explicat en què consistirà l’esdeveniment que donarà inici demà i quins seran els actes dels quals es podrà gaudir durant aquesta novena edició del festival. A més ha informat que les actuacions del 30 de juny al 6 de juliol tindran un preu de 5 € mentre que les activitats del dia 7 de juliol són d’entrada lliure. Els interessats a acudir al cicle d’actuacions complet poden adquirir un abonament per 15 € trucant al 676.858.647.

PROGRAMA D’ACTIVITATS

30 de juny:: David López (Obres de Tàrrega, Tobarra, Albéniz, etc.) – 20 hores

2 de juliol: Rubén Parejo (Obres de Castelnuovo Tardesco i Leo Breuwer) – 20 hores

3 de juliol: Maurizio Di Fluvio i Alessa Martegiani (CalssicJazz) – 20 hores

5 de juliol: Homenatge a José Luís González (Comptarà amb la participació d’Enric Madriguera i alumnes del mestre alcoià)

6 de juliol: Presentació del Concert Integral de l’obra per a guitarra d’Antonio Chover Salom a càrrec de Carlos Blanco Ruiz – 19 hores

7 de juliol: III Concurs de joves intèrprets – 10 hores – entrada lliure

7 de juliol: Audició d’alumnes i lliurament de premis – 19 hores – entrada lliure

Et Pot Interessar