23.5 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

El diumenge deixa 4 noves víctimes del coronavirus a la Safor

A la Safor ja s’han registrat 161 defuncions des de l’inici de la pandèmia, ahir diumenge, malauradament van faltar 4 persones més. D’ahir no s’han notificat el nombre de nous casos positius, per la qual cosa no podem saber si es manté la tendència a la baixa de la xifra de contagis.

La pressió hospitalària continua estable dins de la gravetat, a l’Hospital Comarcal es troben 107 persones ingressades, en planta hi ha 85 malalts i els altres 22 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

– La Comunitat Valenciana registra 2.048 nous casos de coronavirus

La Comunitat Valenciana ha registrat 2.048 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 346.146 persones.

Malauradament s’han registrat 52 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 5.423 persones.

La pressió hospitalària se situa en 3.651 persones ingressades, i d’elles es troben a la Unitat de Vigilància Intensiva 623.

Articles relacionats